02 Δεκ 2024

Animal

Η ελληνική ταινία «Animal» ταξιδεύει σε μερικά από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο και πρόσφατα έλαβε το Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στο κρατικό φεστιβάλ Cyprus Film Days 2024.

Το «Animal» είναι μια καθηλωτική ταινία. Προκαλεί το κοινό να μπει στα παρασκήνια ενός κόσμου που συχνά παραβλέπεται και να βιώσει τις ζοφερές αλήθειες που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια της διασκέδασης. Μια ταινία που επιδεικνύει μεγάλη ευαισθησία στην οικοδόμηση των χαρακτήρων της, μέσω της σκόπιμης και εξαιρετικά λεπτομερούς σκηνοθετικής προσέγγισης.

2023, Κοινωνική, 116’

Σκηνοθεσία: Σοφία Εξάρχου

Γλώσσα: Ελληνικά με αγγλικούς υπότιτλους

Σύνοψη: Κάτω από τον καυτό ήλιο της ελληνικής υπαίθρου, οι ανιματέρ που δουλεύουν σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο προετοιμάζονται για την τουριστική σεζόν. Καθώς το καλοκαίρι κορυφώνεται και η πίεση αυξάνεται, οι νύχτες τους γίνονται βίαιες, ενώ ο αγώνας συνεχίζεται στο σκοτάδι. Όταν ανάβουν ξανά τα φώτα, το σόου πρέπει να συνεχιστεί.

Θα ακολουθήσει 15λεπτη συζήτηση της ταινίας.

Είσοδος Ελεύθερη

Έναρξη προβολής:  20:30 ακριβώς

Χώρος προβολής: Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

(Θέατρο Γ. Λυκούργος στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας)

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Σημείωση: Η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας δεν κάνει κρατήσεις και δεν επιτρέπεται στους παρευρισκόμενους να κρατούν καρέκλες για άτομα που δεν έχουν φτάσει ακόμη στον χώρο της εκδήλωσης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Κινηματογραφικής Λέσχης: 99434793

Με την οικονομική στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού

Σχετικά

16 Δεκ 2024

Η Ύπνωση (The Hypnosis)

09 Δεκ 2024

Τοτέμ (Totem)

25 Νοέ 2024

Κάμπια Νύμφη Πεταλούδα (Embryo Larva Butterfly)